Welpen

Speltakteken Welpen
Ben jij tussen de 6 en 11 jaar en heb je zin in gezelligheid en avontuur? Kom dan eens kijken bij de welpen! Bij ons heb je veel plezier met elkaar, krijg je ruimte om de wereld om je heen te ontdekken en speel je het scoutingspel in thema’s. Het spelen in thema’s prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling.

Bij de welpen beleven we samen avonturen in de natuur en in ons clubhuis. We doen allerlei leuke spellen en creatieve activiteiten, lopen speurtochten en roosteren marshmallows boven een kampvuur. Twee keer per jaar gaan we een weekend weg en het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp.

De welpen komen iedere 1e en 3e zaterdag van de maand samen in ons clubgebouw in Voorschoten.

Weekendkampen

Naast de gewone opkomst op zaterdagochtend gaan we ook twee keer per jaar op weekend. In de winter hebben we samen met de scouts het midwinterweekend. Meestal slapen we dan in een clubhuis in de omgeving. In het voorjaar gaan we op zomerweekend en dan slapen we vaak in onze eigen tent en sluiten we aan bij het regionale welpenweekend.

Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie gaan we een hele week op kamp. We kamperen dan niet maar één nachtje, maar een hele week. Deze week zit vol met activiteiten, zoals een grote tocht, een dagje uit en natuurlijk weer een heleboel spelen in het bos of op een veld in de buurt. Natuurlijk sluiten we de week af met een bonte avond bij het kampvuur.

Nieuwsgierig?

Ben je tussen de 6 en de 11 jaar en lijkt onze groep je leuk? Neem dan contact met ons op en kom eens langs!