Leiding

Een scoutinggroep kan niet bestaan zonder vrijwilligerwerk, ook wij niet! Wij doen dezelfde activiteiten als alle andere scoutinggroepen en stimuleren hierbij zoveel mogelijk de zelfstandigheid van onze leden. Maar soms zijn er voor onze leden extra drempels en hebben zij net een handje extra nodig. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die niet bang zijn voor vieze handjes en het leuk vinden de handen uit de mouwen te steken.

Leiding

Leiders zijn enthousiaste jongeren vanaf 16 jaar die onze leden helpen waar dat nodig is. Hierbij kun je denken aan het duwen van een rolstoel, het helpen bij het eten van een zelfbereid maal of gewoon met z’n allen lol maken. Daarnaast helpt de leider mee activiteiten te bedenken en organiseren.

Vacature leiding

Teamleiding

Als teamleider bij scouting leer je kinderen om samen met andere kinderen te spelen en te leren. Samen met de andere leden van je team leid je een groep kinderen. Je bereidt de activiteiten voor samen met je medeleiding, leidt de activiteiten en neemt eventueel neventaken op je zoals financiën, materiaalbeheer of oudercontact.

Vacature teamleiding

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en lijkt het je leuk om ons te helpen, kom dan gerust een keer langs bij een van onze speltakken.