Scouts

Speltakteken Scouts
Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Kom dan eens kijken bij de scouts! Bij ons besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Samen met je vrienden maak je lol en leer je samen te werken, het avontuur op te zoeken en krijg je kansen om je grenzen te verleggen.

Bij de scouts doen we allerlei spellen, je leert een tocht lopen met behulp van kaart en kompas, je eigen maaltijd bereiden, veilig een vuurtje maken en je eigen tent opzetten. Twee keer per jaar gaan we een weekend weg en het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp.

Weekendkamp

Naast de opkomsten gaan de Scouts twee keer per jaar op weekendkamp . Tijdens het Midwinterweekend gaan we samen met de Welpen naar een clubhuis in de buurt. En in het voorjaar gaan we met onze eigen groep kamperen en sluiten we aan bij de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW).

Zomerkamp

Elk jaar is het zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie weer één van de hoogtepunten van het jaar! We gaan kamperen ergens in Nederland en behalve de avonden bij het kampvuur doen we heel veel bosspelen, lopen we een tocht van een dag en koken we voor onszelf; zelfs een dropping hoort erbij!

Nieuwsgierig?

Ben je tussen de 12 en 15 jaar en lijkt onze groep je leuk? Neem dan contact met ons op en kom dan eens langs!