Bestuur

Kerstkaartengeld naar Mauritsgroep

Ieder jaar spaart de gemeente geld uit door geen kerstkaarten te versturen. De € 2000,- die daarmee vrij komt, gaat altijd naar een bijzonder doel in Voorschoten en dit jaar is gekozen voor Scouting Mauritsgroep. Burgemeester Staatsen reikte de cheque uit tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Lees Verder

Nieuwe gele kast

Een nieuwe kast voor onze materialen

Na vele jaren trouwe dienst was het toch echt tijd om de gele kast in het welpenlokaal te vernieuwen. Aan het einde van het jaar hebben een groot aantal vrijwilligers hun handen uit de mouwen gestoken en het resultaat mag er zeker zijn! Er is meer ruimte voor nieuwe stevigere bakken, die tevens makkelijk op te stapelen zijn. De gele matten hebben hun eigen vak en de rolstoelen zijn nu makkelijk in […]

Lees Verder

Nieuwjaarsborrel 2016

Mensen proosten tijdens de nieuwjaarsborrel

Gisteren hebben zowel de welpen als de scouts als de vrijwilligers het jaar feestelijk ingeleid. We deden onder leiding van het bestuur een leuke pubquiz (met echte scouting- en Mauritsvragen). Ook werden enkele vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun verdiensten en hebben we met zijn allen geproost op een mooi en vooral avontuurlijk 2016!! Namens de hele groep: iedereen een mooi 2016 gewenst!

Lees Verder