Speltakken

Nieuwjaarsborrel 2016

Mensen proosten tijdens de nieuwjaarsborrel

Gisteren hebben zowel de welpen als de scouts als de vrijwilligers het jaar feestelijk ingeleid. We deden onder leiding van het bestuur een leuke pubquiz (met echte scouting- en Mauritsvragen). Ook werden enkele vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun verdiensten en hebben we met zijn allen geproost op een mooi en vooral avontuurlijk 2016!! Namens de hele groep: iedereen een mooi 2016 gewenst!

Lees Verder

Nieuwe flyers en poster

Een illustratie voor bij het nieuwsbericht over nieuw promotiemateriaal

Er zijn nieuwe materialen voor promotie beschikbaar. Voor iedere speltak is er een flyer en er is ook een poster voor algemeen gebruik. Dus wil je ons helpen onze naamsbekendheid te vergroten? Download, print, en verspreid ze dan! Klik op de link hiernaast om alle materialen te downloaden.

Lees Verder

Het zomerkamp was weer top!

Een ijsje eten na een leuk zomerkamp

Beide speltakken hebben een fantastische week achter de rug op het zomerkamp. Voordat we allemaal naar huis gaan, sluiten we het mooie seizoen natuurlijk af met een lekker ijsje. Wij hebben weer genoten van een jaar vol leuke activiteiten. Nu lekker vakantie vieren en tot ziens in september!

Lees Verder

Scouts 8e en 11e op de RSW

Kind in elektrische rolstoel maakt samen met begeleider een bouwwerk van touwen en hout op de regionale scoutingwedstrijden.

De RSW zit er weer op voor dit jaar! Met een prachtige score van 11e en 8e positie van de 59 groepjes, mogen de scouts zeer trots zijn op zichzelf en hun groepje! We zijn ook alle vrijwilligers die hebben geholpen met rolstoelen duwen/kampvuurkuil in sjouwen enz erg dankbaar. Tot slot een hele dikke pluim voor onze eigen vrijwilligers die ervoor zorgen dat het mogelijk gemaakt wordt voor de scouts!

Lees Verder